VW Amarok Exclusive Fiyatları Açıklandı

0
418
VW Amarok Avrupa’da lüks versiyonu olan Ultimate‘i kısa süre önce tanıtmıştı. Ancak ülkemize bu model bazı kesintilere uğrayarak geldi. Ultimate modelinde RNS 315 navigasyon, krom roll bar ve yan basamaklar, ön koruma plakası ve Ultimate çıkartması ve karartılmış arka stop lambaları gibi donanımlar da bulunuyordu. Ayrıca modele özel krom kaplamalı 5 kollu 19 inch çapında jantlar da standart donanımdaydı. Bu donanımlar maalesef ülkemizde olmayacak. Modelin ismi de Ultimate değil ve Exclusive olarak değiştirildi. Yine de oldukça donanımlı olan modelde Highline modeline ek olarak ledli gündüz farları, bi-xenon farlar, elektrikli katlanır yan aynalar, alcantara koltuk döşemesi, ısıtmalı ön koltuklar, ışığa duyarlı farlar, sis farlarında viraj aydınlatması, yağmur sensörü ve 19 inch alüminyum alaşım jantlar (10 kollu krom kaplama yok ) bulunuyor.
Motor seçeneklerinde ise henüz bir değişiklik bulunmuyor. 2000cc turbo-dizel 180ps gücüne sahip motor ile 8 ileri otomatik seçeneği hem 4×2 hem de 4×4 versiyonlar ile alınabiliyor. 
Yeni tanıtılan VW Transporter‘da kullanılacak 2000cc turbo-dizel 204ps (201hp) gücündeki motorun Amarok’da ne zaman kullanılacağı ise belirsizliğini koruyor. 
Modelin liste fiyatları ise opak renk 4×2 otomatik için 107,500TL, opak renk 4×4 otomatik için 115,000TL olarak açıklandı. Bu fiyat VW Amarok’un bir diğer özel modeli olan Amarok Canyon’a göre 5000TL daha yüksek. Amarok Highline’a göre ise 12.500TL daha yüksek. Exclusive bayilere de geldi ve teslimatlara başlandı. 

Rakipleri : Nissan Navara, Isuzu D-Max, Mitsubishi L-200Ford RangerMercedes Pikap ve Renault PikapHyundai Santa CruzToyota Hilux

VW Amarok Ultimate
Amarok Exlusive Bi-Xenon Aydınlatma