Audi A6 1.8T 180ps Manuel | Mercedes W140 S320L’yi sattı Audi A6 aldı

0
876
Audi A6 1.8t C5 kasa 2000 model
Audi A6 1.8t C5 kasa 2000 model

Genellikle 15 – 25 yaş aralığındaki lüks preminum araçların, 0 – 10 yaş B segmenti HB araçlarla aynı fiyata alınıp gündelik kullanılmasını konu alan GÜNDELİK serimize başlayalı neredeyse 1 yıl oldu. Bu süreçte BMW, Mercedes ve Jeep gibi markalara ve bunların farklı modellerine yer verdik. Diğer taraftan sizlerden de “Neden bu seride hiç Audi yok?” şeklinde çeşitli soru, öneri ve eleştiriler geldi. Bu konuda tamamen haklıydınız ve sonunda hem Gündelik serimizin, hem de Sekizsilindir’in ilk Audi videosu gelmiş oldu. Bu doğrultuda misafirimiz C5 kasa 2000 model Audi A6 1.8T 180ps manuel şanzımanlı araç oldu.

Audi A6 1.8T 180ps manuel C5 kasa videomuzu izleyemiyorsanız tıklayınız.

Audi A6 sahibi takipçimizi ise Sekizsilindir videolarına aşina olan birçok kişi hatırlayacaktır. Kendisi bu seriyi başlattığımız Mercedes W140 S320L modelinin sahibi. Akıcı, eğlenceli ve bilgili muhabbeti ile sizlerin beğenisini kazanan Fazıl Aşıkkutlu, geçtiğimiz yıl çeşitli nedenlerden dolayı gözü gibi baktığı W140’ını sattı ve farklı arayışlara girdi. Bu doğrultuda tercihi radikal bir kararla Audi oldu. Peki ama; İzlediğiniz o ilk videoda yıldız aşkıyla öne çıkan Fazıl, nasıl oldu da yıldızı bırakıp halkaya geçti?. İşte bu sorunu cevabını kendisinden detaylı bir şekilde dinleyeceğiz.

Videomuza konuk olan Audi A6 ise; görmeye pek de alışık olmadığımız bir motor – şanzıman kombinasyonuna sahip. 1.8lt turbo-benzin motorun 180ps gücünde versiyonuna ve de manuel şanzımana sahip. Açıkcası bu tip bir araçta genelde otomatik şanzıman görmeye alışığız. Bu nedenle bu tip bir kombinasyonu merak edenler için de güzel bir örnek olacaktır.

Audi A6 videomuzda bu aracın olumlu olumsuz yönlerinden bahsedeceğimiz gibi, döneminde en büyük rakipleri olan BMW E39 kasa ve Mercedes W210 kasa ile de karşılaştıracağız. Hatırlanacak olursa her 2 aracı da daha önceden test etmiştik ve detaylarını sizlere yine Gündelik serimizde sunmuştuk. Bu testlerin tecrübelerini ve görüntülerini kullanarak sizlere bilgi dolu ve görsel bir karşılaştırma sunmayı da hedefliyoruz. Bu karşılaştırma, 3 araç arasında tercih yapacak kişiler için oldukça faydalı olacaktır. Umarız videomuzu beğenirsiniz. İyi seyirler.