Makyajlı Honda Civic tanıtıldı

0
1011

Ülkemizde bir dönem üretildikten sonra maalesef fabrikasının kapatılma kararı alınan Honda Civic modeli makyajlandı. Hatırlanacak olursa model 1 yıl önce makyaj operasyonu zaten görmüştü. 2. Makyajlı Honda Civic ilk bakışta fazla bir değişikliğe uğramamış gibi gözükse de, detaylı bakıldığı zaman ön tamponun yaşadığı fark hemen anlaşılıyor.

Makyajlı Honda Civic tampon farkı

Geçtiğimiz yıl aynı zamanlarda yapılan makyaj uygulamasında da ön tampona yoğunlaşılmıştı. Şimdi ise tamponun genel çizgilerinde daha da belirgin bir değişim yaşanmış. Aşağıdaki görselden de anlaşılacağı gibi, daha önceden aşağı, sis farına doğru kıvrımlara sahip olan from görünümlü dekoratif çıta, artık daha küçük ve yukarı doğru kıvrılan yapısı ile dikkat çekiyor.

makyajlı honda civic

Ayrıca gövde rengi bir şekilde tamponun altını boydan boya kateden alt parça da, artık tamponun 1/3’lük bölünümden yukarı doğru kıvrılmasıyla dikkat çekiyor. 2 kıvrım arasında kalan parça ise siyah olarak tercih edilmiş. Kısacası ön tampon tasarımının büyük oranda değiştiğini söylemek mümkün görünüyor.