2021 Mercedes S-Serisi detaylı fotoğraflarıyla sızdı

0
4425
2021 Mercedes S-Serisi

Ocak ayı içerisinde benzer bir sızıntı ile gündeme gelen 2021 Mercedes S-Serisi, bu kez tanıtımı aratmayacak şekilde karşımızda.

Geçtiğimiz yılın ikinci yarısından itibaren prototip versiyonlarıyla boy göstermeye başlayan Mercedes S-Serisi için bu yılın artık örtülerinden kurtulmaya sahne olmasını bekliyoruz. Koronavirüs salgınından etkilenen isimlerden birisi olan model için tanıtımın yaz döneminde yapılması bekleniyor. Kendisinden sonra gelecekler için referans niteliği taşıdığı için her zaman önemli olan S-Serisi, yeni yüzüyle birlikte 2021 model yılıyla karşımızda olacak. Ocak ayı içerisinde benzer bir sızıntı haberiyle dünya basınında yer bulan 2021 Mercedes S-Serisi bu kez çok daha detaylı şekilde karşımızda duruyor.. Twitter’da paylaşılan fotoğraflar; yenilene ışıklandırma gruplarını, ebatsal olarak büyütülen ızgarayı ve artan krom detayları net bir şekilde ortaya koyuyor.

2021 Mercedes S-Serisi için öne çıkan değişimler

Dış bölüm için farklılıkları gösteren görseller sadece bunlarda da sınırlı değil. Belki de ilk kez yeni modelin kokpitine bu kadar detaylı şekilde bakma fırsatına erişiyoruz. Kullanılan gösterge paneli son nesillerde olduğu gibi iki parçalı bir görünürken klima ızgaralarında da farklılıklar kendisini gösteriyor. Bunun dışında konsoldaki düğme sayısı da azaltılmış durumda. Bu da aracın birçok işlev için ekranlar ile daha çok muhattap olunacağı anlamına geliyor. Kaputun altında ise V12 için belirsizlik devam ediyor. Bu jenerasyonda on iki silindire yer vermeme durumu olan Mercedes, merkeze hibrit seçenekleri koymuş durumda. Büyük bir değişiklik olmaz ise yeni Mercedes S-Serisi eylül ayında Avrupa pazarında olacak.